Wait, is that James C, the future soccer superstar?!

James, a very great soccer player, with mind-blowing skills, is a 7-year member of CCA. He is a very Christlike and a kind person to be with.

james picture
  1. Do you like Nike or Adidas more?

Answer: Adidas

2. Why is soccer your favorite sport?

Answer: Because you get to control the ball yourself. And I also like dribbling the ball.

3. Why do you like Messi more than Ronaldo?

Answer: Messi had 5 “Best player of the year”s, but Ronaldo has only 2. Two, because… just go watch him play and you’ll understand.

4. What do you think is the most important/meaningful part of the Bible for you?

Answer: I just really like the Book of Acts because it shows everything that Jesus did for us.

5. What part from the Bible is most meaningful to you? Why?

Answer: When Jesus was arrested, Peter cut off one of the religious ruler’s ear and Jesus picked his ear up and put it right back on him even though he was arrested and was going to be killed.

6. What will you do with your money if you become a Professional Soccer Player?

Answer: Help others that are in need, because I would already have money enough for myself while others are dying for a penny.

7. Would you rather get straight 4s (in academics) for the rest of your life, or become an average/not too great of a player in a Professional Soccer League for 1 and a half?

Answer: Straight fours

8. Would you rather go to Blazers courtside seats for every home game for a whole entire Blazers season or go to a Professional Soccer Game to Watch Messi play once (and have the worst seats there could be), but you can give one quick high-five to Lionel Messi?

Answer: Soccer Game

9. Do you like sushi?

Answer: Yes

10. Is eating one of your hobbies?

Answer: Ya! I have to eat!What do you think is the most important/meaningful part of the Bible for you?Would you rather get straight fours for the rest of your life, or become an average/not too great of a player in a Professional Soccer League for 1 and a half?

11. If you were to take 5 of your friends on an undiscovered island for 2 years, who would you take?

Answer: Josh, Mike, Ethan M., Cameron, and Ethan H.

by Mike R.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s